ACASA

PROIECTE

CONTACT

Echipamente medicale de protecție pentru centrele sociale rezidențiale din județul Arad, în contextul pandemiei COVID-19

TIP

Sănătate

SURSĂ FINANȚARE

Europene

PROGRAM FINANȚARE

POIM 2014-2020

STARE

Finalizat

DURATĂ IMPLEMENTARE PROIECT

14 LUNI

DATA INIȚIERE PROIECT

2020-03-01

Valoare proiect

745,873.09 RON

Descriere proiect

SMIS 138319

Prin proiect se urmărește îmbunătățirea capacității de răspuns la criza COVID-19 prin asigurarea serviciilor de asistență socială în condiții de sănătate, siguranță și securitate. În acest sens, a fost nevoie de achiziționarea de echipamente de protecție (combinezoane, halate de protecție, viziere de protecție, mănuși de unică folosință, măști de protecție) și soluții necesare asigurării igienei și dezinfecției, material insuficiente sau chiar inexistente în stocul instituțiilor vizate de proiect.

Obiectivul general al proiectului a fost creșterea capacității de gestionare a situației de urgență cauzată de criza sanitară COVID în centre sociale rezidențiale din județul Arad, prin îmbunătățirea dotării centrelor sociale publice cu echipamente de protecție.

Obiectivul specific a fost creșterea capacității de protecție și prevenție la nivelul centrelor sociale și rezidențiale administrate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad și Direcția de Asistență Socială Arad în contextul crizei Covid-19.

Actualizări

Nu există actualizări.

Sesizări

Nume *
Telefon *
Email *
Descriere *
Media
Dimensiunea maximă a fișierului: 20 Mo