ACASA

PROIECTE

CONTACT

Îmbunătățirea accesului populației din judetul Arad la servicii medicale de urgență

TIP

Sănătate

SURSĂ FINANȚARE

Europene

PROGRAM FINANȚARE

POR 2014-2020

STARE

Finalizat

DURATĂ IMPLEMENTARE PROIECT

61 luni

DATA INIȚIERE PROIECT

2018-12-03

Valoare proiect

5,877,336.20 RON

Descriere proiect

SMIS 125384

Prezentul proiect presupune, în principal, dotarea cu echipamente medicale a partenerilor care aplică. În acest sens, la nivelul unităților medicale a fost constatată necesitatea investiției în echipamentele medicale.

Cea mai mare parte a achiziţiilor au fost finalizate pâna la data depunerii Cererii de Finanțare de către Parteneri, acestea fiind observabile în cadrul dosarelor de achiziții conectate la prezenta cerere.

Dotarea secțiilor ambulatorii / unităților de primiri urgențe și a secțiilor conexe, prin intermediul proiectului va oferi posibilitatea spitalelor să continue modernizarea unităților medicale.

Partener 2 – SCJU Arad

În ultimii ani s-au efectuat investiții în aparatura medicală, folosită și pentru pacienții ce se prezintă la Unitatea de Primire Urgențe: Microscop operator oftalmologic; Aparat de facoemulsificare; Masă de operație oftalmologică; Lampă scialitică; Aparat de câmp visual computerizat, Aparat ventilator ATI copii, Monitor ATI copii, Sistem de încălzire (tip suflanta si patura termica), Aparat de ventilație, Ventilator ATI Tip Evita V500, Monitoare ATI model PVM 2703 Nikon Kohden, Monitor ATI, Aparat de ventilație, Aparat de ventilație mecanică portabil, Aparat anestezie pentru copii și sugari cu capnograf (Bloc Operator ATI II), Vaporizator Sevofluran, Monitoare cardiorespiratorii, Ecograf portabil cu 3 sonde Neohead Microconvexa de 5 MHZ, Aparat de hemofiltrare CRRT, Monitoare funcții vitale, Aparat Roentgen mobil cu braț, Injectomat, Defibrilator, Aparat de anestezie, Aparat de ventilație mecanică portabil, Aparat de ventilație mecanică, Aparat de ventilație pulmonară, Aparat de anestezie cu monitor funcții vitale, Sistem video endoscopic High Definition Retractor chirurgical abdominal Hryntschak 40mmX85mm/36mmX100mm, Aparat litotritie endovezicala punch vezical, Turn laparoscopie chirurgie pediatrică, Turn endoscopie pediatrică, Aparat radiologie intervențională cu braț C, Ecograf cu aplicații, Aparat radiologie CARM, Lampă UVB, Lampă scialitică, Încalzitor ser fiziologic și plasmă, Harmonic Scalpel, Trusă de laparoscopie, Turn laparoscopie, Lampă scialitică cu LED, Cauter curadiofrecvenþa, Motor electric chirurgical autoclavabil de osteosinteza, Aparat de deterninare grupa de sânge si RH.

Partener 3 UAT ORAȘ INEU

A achiziționat echipamentul “Autoclava AZTECA și sistem osmoză inversă” pentru Spitalul Orășenesc Ineu. Acesta funcționează în cadrul Blocului operator pentru sterilizarea instrumentarului. Cu acest echipament se sterilizează și instrumentarul utilizat pentru pacienții Compartimentului de Primire Urgență.

UAT Oraș Ineu și Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad au achiziționa echipamente medicale pentru derularea activității specifice.

Actualizări

Nu există actualizări.

Sesizări

Nume *
Telefon *
Email *
Descriere *
Media
Dimensiunea maximă a fișierului: 20 Mo