ACASA

PROIECTE

CONTACT

Modernizare DJ709A km 0+000 – 3+200, 3+850-12+200 Mâsca – Măderat – Arăneag

TIP

Infrastructură

SURSĂ FINANȚARE

Guvernamentale

PROGRAM FINANȚARE

Programul Naţional de investiţii Anghel Saligny

STARE

În implemetare

Valoare proiect

27.484.916,24 lei

Descriere proiect

Proiect finanţat parţial din buget local si parţial prin Programul Naţional de Investiţii – Anghel Saligny

Amplasamentul drumului se situează in intravilanul și extravilanul comunelor Târnova și Șiria și orașului Pâncota, jud. Arad.

Drumul judeţean DJ 709A este situat în centrul judeţului Arad şi face legătura între drumul judeţean DJ 709  şi drumul judeţean DJ 792D care face legătura cu zona turistică Căsoaia, asigurând legătura între localităţile Mâsca, Măderat, Agrişu Mare şi Arăneag.

Sectoarele de drum judeţean supuse modernizării se află între poziţiile km 0+000 – 3+200, 3+850-12+200.

În acest moment suntem la nivel de strat de piatră, îndată ce vremea va permite vom începe asfaltarea. Drumul acesta pune în valoare o parte din Podgoria Miniș-Măderat și zona Căsoaia, unde Consiliul Județean derulează un important proiect de extindere a capacității de divertisment din tabăra școlară și din tabăra de sculptură în aer liber.

În cadrul proiectului pe sectoarele ce vor fi modernizate se va realiza o structură rutieră nouă cu îmbrăcăminte bituminoasă, se vor amenaja şanţuri de pământ, şanţuri şi rigole din beton de ciment, intersecţiile cu drumurile/străzile laterale, accesele la proprietăţi în intravilanul localităţilor, se vor reface toate podeţele de pe acest tronson şi se vor reabilita podurile existente, se vor realiza parcări şi staţii pentru transportul în comun, se va reface semnalizarea rutieră orizontală şi verticală.

Actualizări

Nu există actualizări.

Sesizări

Nume *
Telefon *
Email *
Descriere *
Media
Dimensiunea maximă a fișierului: 20 Mo